Trend to Try; Wearing a t-shirt under a slip dress

Trend to Try; Wearing a t-shirt under your slip dress

I’m not gonna lie, this trend is definitely not my favourite trend, and I don’t know if it is one that I would ever try out myself. Yet it is a trend, and it is one that is big enough for me to feel like it should have a shout out here on the blog. Personally though if I were to try this trend out it would most certainly be with a white t-shirt underneath, I do think it can look kind of cool with a striped top under, but I also think (no hate to anyone) that if you wear a t-shirt with a print, or pattern on it the outfit gets a little too crowded visually.

In Danish // Jeg vil ikke lyve, den her trend er helt klart ikke min ynglings, og det er nok heller ikke en jeg kommer til at tage i brug i nogen nær fremtid. Men det er en trend, og det er også en trend der er stor nok til, at jeg synes at den lige skulle have et shout out her på bloggen. Hvis jeg personligt skulle prøve denne trend, ville jeg udføre looket med en hvid t-shirt, men jeg kan godt se, at det også kan se ret sødt ud med en striber under kjolen. Jeg synes dog ikke (no hate to anyone) at det ser særligt fedt ud med en t-shrit med print, eller mønster på.

Trend to Try; Wearing a t-shirt under a slip dressHere // Here // Here

En tanke om “Trend to Try; Wearing a t-shirt under a slip dress

Skriv et svar