Summer must have: Bumbag

I sat down to do the weekly “trend to try” post, and the first thing that came to my mind was bumbags, but since bumbags have made a habit of coming back in style every summer for the last 3 years, I’m not completely sure I can really pass it of as a trend. Instead I decided to pass it off as a summer must have, which it definitely is. Specially if you are going to a festival a bumbag is an absolute lifesaver, or at least it was for me.

In Danish: Jeg satte mig ned for at skrive den ugentlige “trend to try”, og det første jeg tænkte på var bæltetasker, men da bæltetasken har fået dannet sig lidt af en vane af at komme tilbage på mode hver sommer, og har gjort det de sidste 3 år, er jeg ikke rigtig sikker på at jeg kan glide den af som en trend. Istedet valgte jeg denne uge at kalde min “trend to try” sommer must have, hvilket bæltetasken helt sikkert er. Specielt hvis du skal på festival er bæltetasken en totalt lifesaver, eller det var den ihvertfald for mig. 

summer must have BumbagHere // Here // Here

En tanke om “Summer must have: Bumbag

Skriv et svar