Casual mom jeans and basic tee

Jeans – Armani // Jacket – Zara // Bag – Rebecca Minkoff // Scarf – Vintage // Belt – Vintage (similar) // T-shirt – Asos

I am normally a skinny jeans or nothing kind of girl, but we all have those days where we just do not feel like wearing tight fitting clothing. Today was one of those days for me, and I therefore jumped into a pair of super comfortable mom jeans, a basic white tee and my leather jacket. To amp the outfit up a little I applied a tiny scarf and a chunky belt.

The picture is from my Instagram, @byolina

In Danish: Jeg er normalt en skinny jeans eller intet kinda girl, men vi har alle sammen de dage, hvor vi bare ikke kan finde overskudet til at have stramt tøj på. I dag var sådan en dag for mig, og jeg valgte derfor at hoppe i et par behagelige mom jeans, en basic hvid t-shirt, og min læder jakke. For at give outfitet lige det ekstra, valgte jeg at tage et lille tyndt tørklæde og en bredt bælte på. 

Billedet er fra min instagram @byolina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *